Uskrsna Čestitka

.

ČESTITKA POVODOM USKRŠNJIH BLAGDANA

2014.

 

Kad su Isusovi učenici čuli vijest o kristovom uskrsnuću, „otvorile su im se oči“, postala im je potpuno jasna svaka riječ koju im je Isus govorio. Shvatili su što trebaju činiti. Uskoro im je Isus dao bitne upute za njihove živote, došavši k njima.

 

Da li smo čuli vijest o Kristovom uskrsnuću? Ako jesmo, tada otvorimo oči i uši svog uma i srca, za svaku Kristovu riječ iz Biblije, kojom je i nas oslovio. Tako ćemo shvatiti što nam je činiti u svim danima koje nam je Isus povjerio, sve dok osobno ne dođe i uputi nam svoju riječ.

 

Isus je objavio putem Biblije svaki djelić svog a plana za ljudski rod. Ove vijesti moramo upoznati. One su bitna priprema za naš osobni susret sa Božjim Sinom onog dana, kad nebo nad zemljom bude obasjano svjetlošću nebrojenih anđela, koji će biti u pratnji Kralja nad Kraljevima, Isusa Krista. Svi vjerni će se okupiti pred Njim. Grobovi će se otvoriti da ustanu vjerni Isusovi sljedbenici, koji su bili u prahu ove zemlje poraženi smrću. Bit će to veličanstven događaj. Konačno izbavljenje vjernih od svakog zla. Hvala Bogu za ovaj završni dio Njegovog plana, za sve vjerne.

 

Ovo je razlog više da se obratimo Isusu putem Biblije, da čujemo Njegovu riječ i da ju oživimo životom vjere. Hvala Bogu što nam milostivo daje vrijeme, da bi smo, uz Njegovu pomoć sve ovo postigli!

 

ALELUJA! SLAVA BOGU! AMEN.